070 - 385 86 52     info@mijnopleidingscentrum.nl     info@mijnopleidingscentrum.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent,
en aan wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Welkom!

Log eerst in met je persoonlijke code.


filter Filter in onze opleidingen

Digitaal werken

Mobiel, online, tijdonafhankelijk werken? Digitaal werken is de nieuwe standaard. De adoptie van nieuwe technologie vraagt niet alleen om nieuwe manieren van samenwerken, kennis delen en communiceren maar ook om vaardigheid op je smartphone, met Microsoft Office, bedrijfsspecifieke of communicatiesoftware. Ondersteun jezelf en je team met deze nieuwe vaardigheden. Via een praktische workshop of een incompanytraining op maat. Kort en direct toepasbaar op je werkplek.


0 training(en) gevonden binnen jouw voorkeur

We hebben helaas geen opleidingen gevonden voor je keuze.
reset het filter
gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,

Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Wil je meer uit MS Office halen?

Thuis of op kantoor gebruik je waarschijnlijk Microsoft Office. Binnen MS Office vind je allerlei toepassingen die je werk en je samenwerking met collega’s ondersteunen. Zo gebruik je voor tekstverwerking, spreadsheets, databases, aantekeningen of presentaties maken de officeprogramma’s Word, Excel, Access, OneNote of PowerPoint. En dat je Outlook voor e-mail gebruikt, vind je waarschijnlijk ook heel gewoon. Maar, haal jij echt uit deze Officeprogramma’s wat erin zit?

In de opleidingen, trainingen, cursussen en workshops van train2work vind je een breed scala aan praktijkgerichte officetrainingen. Er zijn korte workshops waarmee je snel over handige informatie beschikt. Er is e-learning. En er zijn langere trainingen waarmee je op een grondige manier alle kennis en vaardigheid opdoet voor je dagelijks werk met een Officeprogramma. Alle leervormen hebben als doel handiger en slimmer te werken met de Office apps.

Leer omgaan met MS Office

Onze ervaren trainers voorzien je in korte trainingen en workshops van alle trucs en slimme handelingen binnen de verschillende Microsoft Office programma’s. Daarnaast brengen ze je graag de fijne kneepjes van online samenwerken bij, ook in relatie tot het slim plannen en organiseren van je werk. Wanneer je gaat werken met een vernieuwde versie of een systeemupdate staan we natuurlijk ook voor je klaar. Onze overstaptrainingen helpen je om bij een migratie efficiënt en eenvoudig aan de slag te gaan binnen je nieuwe digitale werkomgeving.

Vanzelfsprekend ontvang je bij iedere opleiding, training of workshop bijpassend lesmateriaal: een naslagwerk, een e-book, een Quick Reference Guide of trainingsvideo’s.

Onze Officetrainingen omvatten verschillende aspecten. Je vindt praktische workshops in de volgende categorieën:

mijn opleidingscentrum


Hier kunt u naar uw persoonlijke opleidingspagina gaan, uw specifieke opleidingen bekijken en direct inschrijven.

Log in met uw persoonlijke code. Kijk daarna hiernaast, in het linkermenu.

Inlogcode:
  • In de kolom links staan uw persoonlijke opleidingen, verdeeld in categorieŽn.
  • Klik op de gewenste categorie: uw opleidingen worden zichtbaar.

Is de linkerkolom leeg? Dan heeft u een onjuiste code ingevoerd of zijn er geen persoonlijke opleidingen voor u.

U kunt gewoon ingelogd blijven tijdens uw werkzaamheden. Zolang u bent ingelogd, ziet u een extra menukeuze 'mijn opleidingscentrum' in de donkerpaarse menubalk hierboven. Via die keuze kunt steeds makkelijk terugkeren naar uw persoonlijke opleidingspagina.