Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 21 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@mijnopleidingscentrum.nl  |  contact  |   lesmateriaal mijn opleidingscentrum   info@mijnopleidingscentrum.nl  
  070 - 385 86 52  
 

Welkom!

Log eerst in met je persoonlijke code.


filter Filter in onze opleidingen

Gezond werken


Cursussen, workshops en trainingen vitaliteit

Deze vitaliteitstrainingen zijn gericht op duurzame inzetbaarheid en om balans te vinden tussen lichaam en geest, werk en privé. De trainers inspireren je om met bewuste keuzes je gezondheid te ondersteunen en vol energie in balans te blijven.

ontvang € 1000 subsidie met het STAP-budget!

0 training(en) gevonden binnen jouw voorkeur

We hebben helaas geen opleidingen gevonden voor je keuze.
reset het filter
gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,

Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Wil je vitaal en gezond werken?

Evenwicht vinden tussen lichaam en geest en tussen werk en privé zijn belangrijke criteria voor geluk. In de  opleidingen, trainingen, cursussen en workshops van train2work vind je een breed scala aan praktijkgerichte vitaliteitstrainingen. Deze hebben als doel om je inzetbaarheid op de werkvloer duurzaam te vergroten. Onze trainers inspireren je tot bewuste keuzes om je gezondheid te ondersteunen en vol energie in balans te blijven.

Leer vitaal en gezond werken

Iedere vitaliteitstraining is gericht op duurzame inzetbaarheid en om de balans te vinden tussen lichaam en geest en werk en privé. Belangrijke onderwerpen die worden behandeld zijn bijvoorbeeld fysieke gezondheid, emotie, gedrag en werkdruk in je dagelijkse omgeving. Onze ervaren trainers leren je om deze invloeden te bepalen. Zij helpen je er bewust mee om te gaan. Als gevolg daarvan kun jij bewustere keuzes maken voor jezelf of voor je medewerkers.

Wat is onze leeraanpak voor vitaal en gezond werken?

Je leert alle in’s en out’s over thema’s als grenzen bewaken, vitaliteit ondersteunen, gezonde spanning en ongezonde stress en waarom je de keuzes maakt die je maakt. Je krijgt uitgebreid de kans om jezelf te ontwikkelen. Begeleid door een rustige trainer oefen je via allerlei opdrachten of realistische rollenspellen. Zo word je bewust van situaties en weet je bijvoorbeeld hoe je voortaan andere keuzes maakt én de rust terug brengt in je werkzaamheden. Een vitaliteitstraining is een waardevolle investering, waarmee je jouw gezondheid of die van je medewerkers ondersteunt.


Onze vitaliteitstrainingen omvatten verschillende aspecten. Je vindt praktische trainingen om je medewerkers of jezelf te ondersteunen in de volgende categorieën:

Duurzame inzetbaarheid Loopbaan en mobiliteit Zingeving en stressvrij werken

mijn opleidingscentrum


Hier kunt u naar uw persoonlijke opleidingspagina gaan, uw specifieke opleidingen bekijken en direct inschrijven.

Log in met uw persoonlijke code. Kijk daarna hiernaast, in het linkermenu.

Inlogcode:
  • In de kolom links staan uw persoonlijke opleidingen, verdeeld in categorieŽn.
  • Klik op de gewenste categorie: uw opleidingen worden zichtbaar.

Is de linkerkolom leeg? Dan heeft u een onjuiste code ingevoerd of zijn er geen persoonlijke opleidingen voor u.

U kunt gewoon ingelogd blijven tijdens uw werkzaamheden. Zolang u bent ingelogd, ziet u een extra menukeuze 'mijn opleidingscentrum' in de donkerpaarse menubalk hierboven. Via die keuze kunt steeds makkelijk terugkeren naar uw persoonlijke opleidingspagina.