070 - 385 86 52     info@mijnopleidingscentrum.nl     info@mijnopleidingscentrum.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent,
en aan wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Welkom!

Log eerst in met je persoonlijke code.


filter Filter in onze opleidingen

Sterk communiceren

Deze communicatietrainingen vergroten jouw communicatievaardigheid op de werkvloer. Je wordt bewust van communicatiestijlen, je houding, non-verbale communicatie en manieren van samenwerken in teams. Met een schrijftraining verbeter je je taalvaardigheid en je tekstgerichte communicatie.


0 training(en) gevonden binnen jouw voorkeur

We hebben helaas geen opleidingen gevonden voor je keuze.
reset het filter
gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,

Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Wil je je boodschap succesvol overbrengen?

Communicatie gaat verder dan alleen het overbrengen van een bericht tussen zender en ontvanger. In de opleidingen, trainingen, cursussen en workshops van train2work vind je een breed scala aan praktijkgerichte communicatietrainingen met als doel het vergroten van jouw communicatievaardigheid op de werkvloer. Ook voor teamleden is het fijn om tijdens een groepstraining bewust te worden van de communicatiestijl en de meest prettige manier van samenwerken.

Leer communiceren en samenwerken

Tijdens een klassikale communicatietraining krijg je uitgebreid de kans om jezelf te ontwikkelen. Begeleid door een ervaren trainer oefen je met je medecursisten via realistische rollenspellen. Zo word je bewust van je houding en hoe je, bijvoorbeeld door gebruik van non-verbale communicatie, overkomt op je omgeving.

Je kunt je persoonlijke communicatie trainen, ontwikkelen en verbeteren, zodat je bijvoorbeeld assertiever handelt of met meer daadkracht en overtuiging sturing kunt geven aan een team. In een presentatietraining leer je hoe je de aandacht vasthoudt van je toehoorders en je boodschap professioneel, helder en gestructureerd overbrengt. Door een schrijftraining te volgen, verbeter je je taalvaardigheid en je tekstgerichte communicatie. Word een kei in zakelijk schrijven, leer notuleren als geen ander of blink uit in je Nederlandse spelling en grammatica.

Onze communicatietrainingen omvatten verschillende aspecten. Je vindt de praktische trainingen voor communiceren, samenwerken, presenteren, teamontwikkeling, taalvaardigheid en zakelijk schrijven in de volgende categorieën:

mijn opleidingscentrum


Hier kunt u naar uw persoonlijke opleidingspagina gaan, uw specifieke opleidingen bekijken en direct inschrijven.

Log in met uw persoonlijke code. Kijk daarna hiernaast, in het linkermenu.

Inlogcode:
  • In de kolom links staan uw persoonlijke opleidingen, verdeeld in categorieŽn.
  • Klik op de gewenste categorie: uw opleidingen worden zichtbaar.

Is de linkerkolom leeg? Dan heeft u een onjuiste code ingevoerd of zijn er geen persoonlijke opleidingen voor u.

U kunt gewoon ingelogd blijven tijdens uw werkzaamheden. Zolang u bent ingelogd, ziet u een extra menukeuze 'mijn opleidingscentrum' in de donkerpaarse menubalk hierboven. Via die keuze kunt steeds makkelijk terugkeren naar uw persoonlijke opleidingspagina.